Evenimentul Zilei > Politica > PSD Buzău și-a desemnat candidații la primăriile din județ
PSD Buzău și-a desemnat candidații la primăriile din județ

PSD Buzău și-a desemnat candidații la primăriile din județ

Liviu Dragnea a participat la Buzău la Comitetul Executiv Județean al PSD unde au fost propuși candidații la primăriile locale.

Partidul Social Democrat (PSD) are prima șansă de a câștiga alegerile locale, dar bătălia trebuie să fie dusă până în ultima clipă, a afirmat, ieri, 15 martie, președintele PSD, Liviu Dragnea, în fața candidaților reuniți la Comitetul Executiv Județean (CEx) al PSD Buzău. Liviu Dragnea a cerut candidaților să îndeplinească criteriile de integritate și să respecte legislația electorală, să demonstreze că sunt susținuți de comunitate și să propună cetățenilor obiective clare și realizabile. La CEx-ul PSD Buzău a fost prezent și secretarul general al PSD, Marian Neacșu.

Membrii conducerii PSD Buzău au adoptat lista de candidați ai partidului la primăriile localităților din Județul Buzău, precum și lista consilierilor județeni. Candidat al PSD la primăria Municipiului Buzău a fost desemnat Constantin Toma, iar candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean a fost desemnat Petre Emanoil Neagu. Președintele Liviu Dragnea și-a exprimat încrederea că Toma și Neagu vor câștiga alegerile la Buzău. Candidaturile urmează să fie validate, în perioada imediat următoare, de conducerea centrală a PSD.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: