Evenimentul Zilei > Politica > PSD, atac furibund la Guvernul Orban. Replica PNL, pe măsură
PSD, atac furibund la Guvernul Orban. Replica PNL, pe măsură

PSD, atac furibund la Guvernul Orban. Replica PNL, pe măsură

Reprezentanții Partidului Social Democrat atacă din nou guvernul Orban. Replica liberalilor a venit imediat.

„Românii devin ciumații Europei, iar pentru asta trebuie să-i mulțumim guvernului Orban!

Dramatic este faptul că strategia lor de luptă contra pandemiei a eșuat, iar românilor li se închid granițele Europei.

Pentru a-și continua furturile din bani publici, Iohannis și Orban au dus România în ”zona roșie”. La asta se pricep! Să distrugă tot – economie, locuri de muncă, nivel de trai”, potrivit paginii de Facebook a PSD.

Românii devin ciumații Europei, iar pentru asta trebuie să-i mulțumim guvernului Orban!

Românii devin ciumații Europei, iar pentru asta trebuie să-i mulțumim guvernului Orban! Dramatic este faptul că strategia lor de luptă contra pandemiei a eșuat, iar românilor li se închid granițele Europei. Pentru a-și continua furturile din bani publici, Iohannis și Orban au dus România în ”zona roșie”. La asta se pricep! Să distrugă tot – economie, locuri de muncă, nivel de trai. #GuvernațiNUmaiFURAȚI#GuvernațiNUmaiMANIPULAȚI

Publicată de Partidul Social Democrat pe Vineri, 10 iulie 2020

 

 

PSD acuză. Sub conducerea PNL, România se pregătește de „Jocurile Foamei!”

La sfârșitul lunii iunie, reprezentanții Partidului Social Democrat îi acuzau pe Ludovic Orban și Florin Cîțu că distrug nivelul de trai al românilor și că „se mai și laudă cu asta”. Ei au susținut că, sub conducerea actualului Guvern, România se pregătește de „Jocurile Foamei”.

PSD acuză că „Guvernul PNL este responsabil pentru cele mari scumpiri la alimente din ultimul deceniu. Orban și Cîțu ne distrug nivelul de trai și se mai și laudă cu asta!”.

Potrivit social-democraților, Guvernul liberal a crescut prețurile la alimente, în plină criză din cauza pandemiei de coronavirus, iar românii sunt nevoiți să facă eforturi financiare uriașe pentru a trăi.

„Creșterea prețurilor la alimente este cel mai relevant bilanț al guvernării liberale. În 2020, românii scot de la o lună la alta tot mai mulți bani pentru mâncare. Scumpirile cu două cifre la legume și fructe îngroapă puterea de cumpărare a majorității populației în plină criză economico-socială.

Doar Cîțu și Orban mai au tupeu să spună ca inflația este mică. La cât s-au îmbogățit în pandemie, e normal ca totul să li se pară ieftin. Sub conducerea PNL, România se pregătește de „Jocurile Foamei”!”, a scris PSD pe pagina sa de Facebook.

Paul Stănescu, secretar general interimar al PSD a anunțat zielele trecute că partidul este gata să depună o moţiune de cenzură împotriva actualului guvern, invocând că actualul executiv este o catastrofă pentru ţară.

Demersul va fi inițiat la cererea primarilor din partid, astfel încât alegerile locale să fie organizate de un alt guvern.

„Depunem moțiunea de cenzură și aceasta va trece sută la sută. Toți primarii PSD ne transmit aceleași mesaje din partea românilor: Guvernul Orban este o catastrofă pentru țară”, a scris Paul Stănescu într-un comunicat de presă.

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a anunțat în premieră săptămâna trecută că PSD va depune o moțiune de cenzură.

Reacția liberalilor nu s-a lăsat așteptată. Prim-vicepreședinte PNL Alina Gorghiu a cerut ca responsabilii de această postare, pe care o califică drept „mizerabilă”, să demiși din partid.

„Ciuma roșie și-a dat masca jos!!! Cer conducerii PSD să îi zboare urgent din partid pe responsabilii de postarea mizerabilă în care românii sunt făcuți „ciumațîi Europei”!!! Este inacceptabilă o asemenea mârlănie față de suferința celor care pătimesc din cauza noului coronavirus!”, a scris Gorghiu, tot pe Facebook.

Ea adaugă că „pesediștii au sabotat fiecare măsură a Guvernului de combatere a bolii” și că „o scaldă și acum cu legea carantinei”.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: