Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Bacău şi procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat o rețea de proxeneți care obligau fete minore să se prostitueze. Anchetatorii i-au prins pe șase membrii ai grupării în urma a trei percheziţii efectuate, miercuri, la locuinţele lor. Procurorii au emis 12 mandate de aducere pe numele celor implicați în acest caz, majoritatea rude între ei. Familia de traficanți este cercetată pentru trafic de minori, proxenetism, prostituție și acte sexuale cu minori.
Din cercetări a rezultat că, în perioada 2013-2014, şase membri ai grupării infracţionale, cu vârste cuprinse între 14 și 54 de ani, ar fi racolat mai multe minore din Bacău, pe care le-ar fi lipsit de libertate în mod ilegal. Prin ameninţări și violențe, le-ar fi obligat să practice prostituția în folosul lor, în diferite locuinţe sau la domiciliile clienților.
Judecătorii Tribunalului Bacău au decis, ieri, arestarea pentru 29 de zile a doi bărbați și o femeie: Maria Ungurianu, Gheorghe Ungurianu și Vasile Ungurianu. Cei trei în vârstă de 26, 28 și 54 de ani sunt acuzați de asociere în grup infracţional organizat și trafic de minori.

Te-ar putea interesa și: