Evenimentul ZileiEVZ PlayProvocarea lui Dan Andronic: Ce ar fi făcut dacă ar fi fost consilierul lui Trump!

Provocarea lui Dan Andronic: Ce ar fi făcut dacă ar fi fost consilierul lui Trump!

Provocarea lui Dan Andronic: Ce ar fi făcut dacă ar fi fost consilierul lui Trump!
În cadrul emisiunii ”Contrapunct”, de pe EvZ TV, moderatorul Sorin Faur și cei doi invitați permanenți, editorialiștii EvZ, Dan Andronic și Mirel Curea au discutat despre Donald Trump și infecția cu Covid 19.

Moderatorul Sorin Faur  l-a provocat pe Dan Andronic să se transpună în rolul consilierului lui Donald Trump, președintele SUA și să comenteze impactul infecției cu coronavirus prin care a trecut președintele american asupra electoratului. „A vândut ipoteza liderului puternic, aflat în campanie electorală. Nimeni nu știe exact dacă a fost o cascadorie de marketing politic dar lucrurile s-au inflamat serios în ultima săptămână”, a spus Faur.

Provocat, Dan Andronic a precizat că după cum se poartă Donald Trump, acesta nu prea ascultă de consilieri. „Până la urmă poziția de președinte al SUA, presupune poziția de comandant suprem. Este foarte greu să spui că tu ești în spital și trupele merg pe front. În condițiile în care nu mai prezinți un pericol, ți s-a aplicat un tratament revoluționar, în condițiile în care ești președintele SUA. Acolo sunt jocuri de campanie electorală, ușor stupide, care au efect pe electoratul extrem de activ, extrem de atașat de unul dintre candidați. Trump a acționat ca un om politic care nu are ce pierde. În condițiile în care nu era bolnav și nu a dezvoltat simptome grave, nu avea de ce să stea în spital. Asupra lui tratamentul avea efect. El asta spune, nu vă lăsați înfricoșați de Covid, are 74 de ani, e obez, la 110 km. A vrut să demonstreze că poate să învingă boala. Contrastul se face tot timpul cu un Joe Biden, care ieri spunea la un miting că el candidează la Senat. Americanii tot timpul caută un lider puternic. Ei se consideră și se comportă ca cea mai puternică națiune a lumii. Este un joc politic, în care Trump joacă poker, iar Biden joacă șah”, a spus Andronic.

Mirel Curea a spus la rândul lui că jocul electoral făcut de Trump este unul perfect, departe de cel făcut de contracandidatul Joe Biden. ”Eu exclud că Trump a jucat un teatru de campanie electorală. Asta presupune largi complicități, asta presupune medici, laboranți, mult prea riscant. Pe mine m-ar fi impresionat un asemenea efort de voință și de virilitate, de masculinitate. Sunt absolut convins că omului i-a fost greu ca după 48 de ore să iasă pe balconul ăla. Au fost ca niște imagini dintr-un werstern. El se contrapune unui cetățean, care este senil și este lovit de alzheimer. Americanii sunt foarte sensibili la așa ceva. Bietul Biden este praf. Mie mi-a plăcut ceea ce a făcut Trump”, a spus Curea.


Accesează: