Evenimentul Zilei > Social > Protest spontan la TAROM! Angajații au oprit activitatea
Protest spontan la TAROM! Angajații au oprit activitatea

Protest spontan la TAROM! Angajații au oprit activitatea

Luni după-amiaza, angajații companiei TAROM au început un protest spontan în urma nemulțumirilor legate de salariile pe care le oferă compania și condițiile de muncă în care aceștia își desfășoară activitatea, Anunță Antena 3.

Peste 100 de oameni protestează pentru ca au salarii mici. Condițiile de muncă nu sunt foarte bune, iar angajații nemulțumiți cer ca acestea să fie îmbunătățite.

Din fericire pentru pasageri, cursele nu pot fi anulate sau afectate pentru că cei ce protestează lucrează în hangare, pe partea de mentenanță a aeronavelor.

George Costin Barbu, actualul director al TAROM, a mers să discute cu angajații care protestează pentru a ajunge la o înțelegere.

Cei care protestează lucrează la mentenanța aeronavelor, un departament important al companiei.
Amintim că în 2016, un protest similar a pus în dificultate conducerea TAROM de la vremea respectivă.

La momentul respectiv, 120 de angajați ai companiei Tarom, din departamentului tehnic și de mentenanță, au oprit lucrul, nemulțumiți de condițiile de muncă.

Angajații departamentului de mentenanță i-au cerut directorului general interimar al TAROM de la acea vreme, Gabriel Stoe, schimbarea conducerii tehnice şi o evaluare obiectivă a activității din ultimele luni.