Evenimentul Zilei > Politica > Propunerea PSD pentru funcţia de premier este Sevil Shhaideh. La începutul lunii, Dragnea a declarat: „Este un domn care arată bine”
Propunerea PSD pentru funcţia de premier este Sevil Shhaideh. La începutul lunii, Dragnea a declarat: „Este un domn care arată bine”

Propunerea PSD pentru funcţia de premier este Sevil Shhaideh. La începutul lunii, Dragnea a declarat: „Este un domn care arată bine”

Propunerea social-democraţilor pentru funcţia de prim-ministru este Sevil Shhaideh, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, după consultările de la Cotroceni.

După zilele pline de suspans în care s-au vehiculat numai nume de bărbaţi pentru postul de prim-ministru, propunerea PSD pentru această funcţie este o femeie, Sevil Shhaideh.

Cu toate acestea, la începutul acestei luni, liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a afirmat că premierul va fi un bărbat. 

Într-o emisiune televizată, Liviu Dragnea a fost întrebat dacă PSD are premierul pregătit.

"Este pregătit. Este un domn. Este un domn care arată bine", a mai spus el.

De asemenea, după alegerile locale, Dragnea a fost întrebat dacă Gabriela Firea ar fi potrivită pentru funcţia de premier.

Gabriela Firea e bună în multe poziții, am încredere în ea”, a răspuns Liviu Dragnea.  

Citeşte AICI despre declaraţiile lui Liviu Dragnea despre viitorul premier şi AICI despre Gabriela Firea.