Prognoza meteo se schimbă radical. România, lovită de un val de aer siberian

Prognoza meteo se schimbă radical. România, lovită de un val de aer siberian

ANM a emis prognoza meteo pentru data de 15 noiembrie.

Astfel, meteorologii transmit că vremea va fi destul de rece pe timpul zilei de vineri, 15 noiembrie din cauza unui val de aer siberian.

Temperaturile vor fi scăzute în toată țara, iar ploile își vor face simțită prezența. Nu este exclus ca în zonele montane să ningă și să viscolească.

Ne puteți urmări și pe Google News

În zona montană precipitațiile vor cădea sub formă de lapoviță și ninsoare și se va depune un strat subțire de zăpadă.

Temperaturile maxime vor atinge valori de 17 grade Celsius. Vântul va sufla slab spre moderat cu doar 10 km/h. Spre seară s-ar putea să cadă precipitații, dar nu vor fi însemnate cantitativ. Pe parcursul nopții maxima va scădea până la 8 grade Celsius.

Pentru zona montană, prognoza meteo nu este tocmai îmbucurătoare. Șansele de ploaie sunt ridicate și vor cădea averse sporadice. Cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei și se vor înregistra doar 16 grade Celsius. Așadar, nu uitați să vă luați umbrela sau pelerina de ploaie.

În Constanța vremea va fi plăcută și mercurul din termometre va arăta 18 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, dar soarele își va face simțită prezența. Vântul la sufla slab spre moderat cu o viteză de 16 km/h.