Evenimentul Zilei > Vremea > Cer înnorat, ceață, ninsori slabe și temperaturi apropiate de cele normale pentru ianuarie | PROGNOZA METEO
Cer înnorat, ceață, ninsori slabe și temperaturi apropiate de cele normale pentru ianuarie | PROGNOZA METEO

Cer înnorat, ceață, ninsori slabe și temperaturi apropiate de cele normale pentru ianuarie | PROGNOZA METEO

PROGNOZA METEO. În vestul şi centrul ţării vremea va fi rece, în timp ce în rest, temperaturile vor fi apropiate de mediile multianuale, cu valori cuprinse între -9 și 1 grad Celsius.

PROGNOZA METEO. În Banat, Crişana, Transilvania şi Oltenia, local va fi ceaţă, asociată cu depunere de chiciură şi trecător fulguieli. La munte şi în dealurile subcarpatice cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară şi în cursul nopţii. Îndeosebi în a doua parte a intervalului va ninge slab, local în regiunile estice şi cu totul izolat în rest. În Capitală, temperaturile vor fi apropiate de mediile multianuale, cu valori cuprinse între -2 și 1 grad Celsius. Cerul va avea înnorări și vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură, iar noaptea trecător va ninge slab.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.