Evenimentul Zilei > Actualitate > Procuroare maltratată de autoarea unei tâlhării, în sala de judecată. I-a spart fața cu cătușele
Procuroare maltratată de autoarea unei tâlhării, în sala de judecată. I-a spart fața cu cătușele

Procuroare maltratată de autoarea unei tâlhării, în sala de judecată. I-a spart fața cu cătușele

O procuroare de la Timișoara a ieșit din sala de judecată cu gura spartă, plină de sânge, după ce a fost lovită cu cătușele, de o femeie pe care a dus-o la arest. Agresoarea are numai 26 de ani și, după ce a amenințat magistratul că se va răzbuna crunt când va ieși din pușcărie, nu s-a putut abține și a lovit procurorul cu cătușele pe care e avea la mâini, în față.

Procuroarea, arată colegii ei, a avut nevoie de trei zile de îngrijiri mediale, conform IML. Agresoarea însă, nu e la prima faptă de acest fel. De fapt, ea era prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă după ce a tâlhărit o vânzătoare: a bătut-o pe biata femeie, de a avut nevoie de o săptămnă să se țină iar pe picioare. Fapta s-a petrecut în mai, însă abia acum Maria Mirabela Nuțu a fost depistată.

Împotriva unei femei de 26 de ani a fost pusă în mișcarea acțiunea penală, pentru săvârşirea infracțiunii de ultraj judiciar. ”Persoana vătămată M.L., având calitatea de procuror și aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, la sediul Judecătoriei Timişoara, la camera 278, unde se afla pentru a susţine în faţa instanţei propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, în dosarul penal nr. 5897/P/2016, ar fi fost lovită cu ambele mâini, ce erau încătușate, în zona feței de către inculpata Nuţu Maria Mirabela, cercetată în stare de reţinere, în dosarul penal menţionat, după dispunerea arestării preventive față de aceasta pentru o perioadă de 30 de zile şi după înmânarea unui exemplar al mandatului de arestare preventivă. În aceleași împrejurări, inculpata i-ar fi adresat persoanei vătămate amenințări cu privire la exercitarea unor acte de violență după ce va fi eliberată. Urmare a agresiunii, persoana vătămată a suferit leziuni corporale ce au necesitat pentru vindecare un număr de 3 zile de îngrijiri medicale”, a informat procurorul Raluca Nor Bosnea de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: