Ștefan Risipițeanu, vecinul și complicele lui Gheorghe Dincă, principalul suspect din acest caz, a fost diagnosticat cu cancer la ficat! Din câte se pare, Risipițeanu (46 de ani) este internat la infirmeria închisorii. Surse medicale au dezvăluit că amicul lui Dincă se află în fază terminală a bolii.

Despre Ștefan Risipițeanu se știe că trăia din ajutor social, fiind cunoscut în sat ca având probleme cu alcoolul. De altfel, tocmai consumul excesiv de alcool i-a declanșat cancerul la ficat.

În rechizitoriul întocmit, anchetatorii scriu că Ștefan Risipițeanu a violat-o pe Luiza Melencu atunci când adolescenta a fost adusă acasă de Gheorghe Dincă. Totuși, pentru moment, procurorii nu l-au acuzat și de crimă, ci numai de viol în formă agravată.

Alexandra Măceșanu, o fată în vârstă de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, județul Olt, a fost răpită de pe stradă de Gheorghe Dincă. La fel a pățit și Luiza Melencu, a doua victimă a „Monstrului din Caracal”, care a fost legată de pat cu un lanţ şi violată în mod repetat de Dincă și Risipițeanu.