Evenimentul Zilei > Actualitate > Proces de milioane de euro. Un miliardar rus a dat-o pe Naomi Campbell în judecată!
Proces de milioane de euro. Un miliardar rus a dat-o pe Naomi Campbell în judecată!

Proces de milioane de euro. Un miliardar rus a dat-o pe Naomi Campbell în judecată!

Un miliardar rus își dă în judecată fosta iubită, Naomi Campbell, pentru sumele colosale de bani pe care aceasta le-a împrumutat de la el.

Fostul iubit miliardar al faimoasei Naomi Campbell, Vladislav Doronin, o dă în judecată pentru câteva împrumuturi colosale ce ar depăși suma de 3 milioane de euro.

Conform documentelor legale apărute în presa străină, miliardarul rus, un magnat în domeniul imobiliarelor, susține că fosta sa iubită, Naomi Campbell refuză pur și simplu să îi dea înapoi banii pe care acesta i-ar fi împrumutat.

Până la momentul actual nu este clar câți bani îi datorează modelul, dar se știe deja că cei doi au fost împreună începând cu anul 2008, relația terminându-se în anul 2013.

Fiind împreună timp de 5 ani, Vladislav i-ar fi cumpărat acesteia o rochie de la Zac Posen în valoare de 35.000 de dolari. Se știe că faimosul cuplu petrecea foarte mult timp la hotelul Ritz Carlton din Moscova, unde o noapte în apartamentul prezidențial costă aproximativ 13.000 de dolari.

În februarie 2019, vedeta în vârstă de 48 de ani a fost centrul unui scandal uriaș în care s-a descoperit că se întâlnea pe ascuns cu starul pop Liam Payne, lucru care a durat timp de două luni, scrie Dailymail.


Naomi Campbell, aruncată din mașină!

„Cel mai nebun om de pe Planetă”, așa cum a fost poreclit Mike Tyson, în perioada în care făcera furori în ring, a avut o viață agitată, plină de scandaluri, performanțe sportive, droguri și sex. Fostul mare boxer, campion la categoria grea, făcea ravagii printre femei și a avut o relație, în tinerețe, și cu Naomi Campbell, aflată la începutul carierei de fotomodel.

Povestea de iubire, începută în anul 1987, a ars repede și se pare că Tyson a fost cel care a făcut imposibilă conviețuirea. Rory Holloway, prietenul și managerul americanului, povestește în cartea autobiografică un episod legat de abilitățile de cuceritor ale lui Tyson. Sportivul a reușit să o seducă pe Naomi Campbell la o petrecere.

Într-o discuție purtată cu fostul fotomodel, pe YouTube, actorul Chris Rock a rememorat un episod controversat. „Dacă îmi aduc bine aminte, Mike te-a împins din maşină într-o noapte, chiar în timp ce conducea. Îl scoseșei din minţi de gelozie fiindcă îi dădusei unui tip numărul tău de telefon”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: