O mamă și-a acuzat fiul că a părăsit-o pe soția lui pentru o colegă de serviciu. Se pare că în acest caz, mama a fost mai deranjată de situație decât persoana lezată. Femeia i-a trimis mesaje dure propriului copil și i-a amenințat actuala iubită. La rândul lui bărbatul a cerut ordin de protecție contra ființei care i-a dat viață.

„Reclamantul-victimă a arătat în continuare că la sfârșitul anului 2013 a început o relație cu colega sa de birou de la momentul acela, numita D.I., în timp ce era căsătorit, întrucât relațiile lor de acasă nu mergeau bine de mult timp și au decis împreună să se căsătorească, dar doar după ce fiecare își rezolvă situația separându-se de partenerii de atunci. A menționat că la ceva timp de la debutul relației lor, fosta sa soție, numita U. E. (având același nume și prenume precum mama sa), zisă L., a aflat de relația lor și astfel au început amenințările, atât la adresa sa, cât și la adresa Dianei I. și a părinților și fiului acesteia față de aceasta situație luând decizia de a pleca de la domiciliul conjugal și de a introduce acțiune de divorț”, este un pasaj important din dosarul de pe masa magistratilor, scrie Cancan.

Conform propriilor spuse, femeia ar fi luat-o, fără să exagerăm, razna. Ar fi urmat blesteme, amenințări, iar de aici și până la proces nu a fost decât un pas mic. 

„Reclamantul-victimă a precizat că în luna iunie 2015 s-a mutat la D. I., dar la scurt timp au început să apară mesajele de amenințare, la început doar pe telefonul reclamantului și apoi și pe telefonul Dianei I., de la mama reclamantului, numita U. E., pe care inițial au decis să le ignore. A învederat că nu cunoaște modul în care mama sa U. E. a aflat adresa imobilului unde locuia reclamantul și D.I., dar și adresa de domiciliu a părinților Dianei I., dar a început să vină la cele doua adrese și să îi amenințe și să îi blesteme, iar faptul care l-a îngrijorat și speriat au fost amenințările cu agresarea fizică a fiului Dianei I., numit I.L.. A arătat că pentru a evita orice altă situație neplăcută, ambii au plecat în anul 2015 de la societatea la care lucrau atunci și unde s-au cunoscut, și au decis în anul 2016 să se mute, fiindu-le frica sa mai locuiască acolo deoarece pârâta-agresor a venit de nenumărate ori și a proferat injurii și amenințări la adresa lor”, se mai arată în dosarul care a dus la proces.