Probleme în Paradis? Don Pepe și soția, surprinși într-un moment tensionat. Video

Probleme în Paradis? Don Pepe și soția, surprinși într-un moment tensionat. Video

Și bogații sunt nervoși câteodată și multe probleme apar chiar și în cuplurile ce par tot timpul fericite. Paparazzi EVZ au surprins un astfel de moment la unul dintre cele mai vestite cupluri din București. Don Pepe și soția Maria au fost prinși în timp ce se aflau în mașina corai primită cadou de la omul de afaceri.

Lucrurile păreau să fie în regulă din exterior, doar că în interior nu era chiar așa. În timp ce omul de afaceri sporovăia de zor, soția sa nu părea tocmai încântată de ce aude. Acestea a afișat o față dezaprobatoare, dar cu toate acestea nu a scos nici un cuvânt.

Probleme chiar și la cei fără apăsări financiare

Omul de afaceri a continuat să își spună păsurile, în timp ce soția conducea și avea aceiași față nemulțumită. Don Pepe și Maria sunt un cuplu de câțiva ani de zile. S-au căsătorit anul trecut cu mare fast în Italia. Practic nunta a fost una cu adevărat de vis. Maria a avut buchete de flori la discreție, iar locația a fost una de poveste.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totul a fost ornat după gusturile ei, iar invitații au fost numai unul și unul. Drept urmare la puțin timp după nuntă, soția lui Don Pepe a rămas însărcinată, iar în aprilie aceasta a născut o fetiță. Bucuria cuplului a fost exprimată într-o ședință foto memorabilă.

Don Pepe s-a transformat din naș în soț

La aceasta a participat și fetița de 11 ani a Mariei, copil care provine dintr-o altă relație. Dar cu toate acestea, Don Pepe pare să se împace foarte bine cu micuța. Iar despre mama ei, nici nu se pune problema.

Nimic nu i-a refuzat omul de afaceri proaspetei lui soții. De altfel, Maria i-a fost fină lui Don Pepe în 2017 atunci când ea s-a căsătorit prima dată. Doar că drumurile lor s-au intersectat ulterior sub altă formă, iar nașul a devenit soțul finei.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro