Evenimentul Zilei > Social > PRO TV şi Tudor Chirilă AU INTERESE în zona protestelor #rezist? DOVEZI CLARE care arată o direcţie
PRO TV şi Tudor Chirilă AU INTERESE în zona protestelor #rezist? DOVEZI CLARE care arată o direcţie

PRO TV şi Tudor Chirilă AU INTERESE în zona protestelor #rezist? DOVEZI CLARE care arată o direcţie

Nimic nu este întâmplător în viaţă… Aşa sună un clişeu care a traversat timpurile şi care se pare că se probează şi în cazul celebrului Tudor Chirilă, unul dintre juraţii unei emisiuni cu audienţă de la PRO TV.

Mesajele acestuia în direcţia protestatarilor #rezist au atras atenţia jurnaliştilor de la cancan.ro, care se întreabă cum vedetei TV i se permit anumite opţiuni politice în condiţiile în care regulamentul companiei CME (n.r. – compania americană care deţine PRO TV) conţine reguli clare împotriva unor astfel de manifestări.

 „Vedeta PROTV, Tudor Chirilă, a devenit unul dintre ”purtătorii de drapel” al celor care se găsesc în umbra protestelor anti-Dragnea/PSD. În cazul lui, cel puţin, mesajele continue pe care le postează pe pagina de Facebook ridică semne de întrebare, de vreme ce politica americanilor de la CME (compania-mamă a PROTV) este în total dezacord cu implicarea angajaţilor în asemenea manifestări. Iar Tudor Chirilă este angajatul CME! Ultima luare de poziţie a juratului de la ”Voce” a stârnit o furtună în spaţiul public. Discuţia nu este dacă Tudor Chirilă are sau nu dreptate, dacă protestele anti-Dragnea/PSD sunt sau nu legitime, ci este cu totul alta: cine dintre patronii PROTV a autorizat „derapajul” cu bună ştiinţă de la politica companiei  şi ce interese ascunde există?

(…)  La prima vedere, postarea lui constituie un flagrant derapaj de la politica CME (compania americană care ”guvernează” PROTV). Pe site-ul CME, un pasaj fără echivoc condamnă asemenea mesaje din partea angajaţilor săi, statut pe care îl are şi Tudor.

Toţi angajaţii trebuie să respecte toate legile aplicabile privind utilizarea resurselor corporative pentru activităţile politice. (…) nu permitem desfăşurarea de campanii politice sau activităţi politice de către angajaţi în orice sediul CME sau în legătură cu orice activitate CME.  (…)”, se stipulează în regulamentul CME. Iar de la acest Regulament, nimeni nu se poate abate! Absolut nimeni, atâta vreme cât compania are reguli stricte, nefiind vreun boutique de cartier, ci o companie internaţională cotată la Bursă şi care sancţionează milimetric orice abatere!”, se arată pe cancan.ro.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: