Evenimentul Zilei > Monden > PRO TV sparge gheața în media. Ce emisiune va difuza faimosul post de televiziune?
PRO TV sparge gheața în media. Ce emisiune va difuza faimosul post de televiziune?

PRO TV sparge gheața în media. Ce emisiune va difuza faimosul post de televiziune?

PRO TV și-a lansat grila de toamnă, iar pe lângă producțiile tradiționale care vor reveni, precum „Las Fierbinți” și „Vocea României”, telespectatorii vor avea parte și de multe surprize. 

Filmul Pro va număra peste 40 de premiere, „Profu’” este noul serial marca PRO TV, iar emisiunea ”Șef sub acoperire”, îi pune pe directori la muncă de jos. Iar la Știrile ProTV vă așteptăm cu cele mai importante evenimente, în fiecare zi, anunță stirileprotv.ro.

Din 6 septembrie, la PROTV de la ora 20:30 Smiley, Tudor Chirilă, Irina Rimes şi Horia Brenciu caută “Vocea României”.

Din 9 Septembrie, sezonul doi al serialului Vlad începe la Pro TV în fiecare luni, cu mai multă acţiune şi o nouă poveste de dragoste.

Începând cu 11 septembrie, şi Dragoş Bucur revine cu Visuri la Cheie, în fiecare miercuri, de la 20:30.

Cel mai iubit show culinar, Masterchef, începe la Pro TV din 9 septembrie. În fiecare seară de luni până joi cei 3 chefi, Joseph Hadad, Silviu Chelaru şi Cosmin Tudoran, ne prezintă reţetă perfectă pentru succesul în bucătărie. Ingredientul principal sezonul acesta este şofranul spune chef hadad, cât despre gust.

De la chefi în bucătărie, trecem la ”Șefi sub acoperire”. Noua emisiune va fi difuzată începând cu 16 septembire în fiecare joi seara de la 21:30. Atunci vom vedea cum se descurcă directorii unor companii, în postura unui simplu angajat, maturând străzi sau împărţind colete.

În fiecare marţi şi joi, după Ştirile PROTV, ne mutăm în Las Fierbinţi. Cel mai urmărit serial de comedie debutează cu un nou sezon din 10 septembrie. Şi tot atunci, PROTV prezintă în premieră un alt serial de comedie: PROFU’ cu Andi Vasluianu în rolul principal.

Din cea mai surprinzătoare grila de toamnă, nu putea să lipsească sportul rege. Fotbalul spectacol se întoarce la PROTV pe 5 septembrie.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: