Acesta concurează direct cu emisiunea lui Teo Trandafir, care prezintă  „Teo show”, care de ceva vreme îl bate în audiențe pe realizatorul Pro TV.

Conform unor surse Teo Trandafir se poate întorace la Pro TV, iar vedeta ar fi preferată să preia tronsonul orar prezentat de Măruță în prezent.

În cei peste 12 ani de când moderează această emisiune, Cătălin Măruță a reușit să se mențină în preferințele publicului, chiar dacă au mai existat momente când rezultatele erau mai puțin bune. Cătălin Măruță a știut de fiecare dată ce schimbări să aducă formatului său pentru a se clasa pe podium.

Iată că acum, însă, lucrurile par ceva mai complicate, pentru că cifrele scad de la ediție la ediție, iar răgazul de care a beneficiat îndrăgitul prezentator pentru a remedia situația este pe sfârșite.

Faptul că emisiunea a fost detronată în audiențe de cea a lui Teo Trandafir nu le-a picat deloc bine șefilor Pro Tv, care au decis că e momentul să recurgă la o schimbare radicală. Iar această schimbare ar fi revenirea lui Teo Trandafir la acest post Tv.

 

 

Te-ar putea interesa și: