Evenimentul Zilei > Social > PRO TV dă lovitura! După manevra asta îşi poate tripla ratingul. News alert în media!
PRO TV dă lovitura! După manevra asta îşi poate tripla ratingul. News alert în media!

PRO TV dă lovitura! După manevra asta îşi poate tripla ratingul. News alert în media!

O mutare care a fost lansată deja în alte ţări dezvoltate ale lumii a fost preluată şi de mai-marii Pro TV în contextul epidemiei de Coronavirus. Astfel, reprezentanţii protvplus.ro au anunţat că oferă gratis posibilitatea de a viziona integral show-urile de la PRO TV.

Ce-i aşteaptă pe românii care sunt fanii producţiilor Pro TV: pe protvplus.ro o să fie disponibile integral producții de pe micile ecrane precum serialul „Las Fierbinți” sau „Vlad”. Şi asta nu este tot, canalele grupului (PRO TV, PRO 2, PRO X, PRO GOLD și PRO CINEMA) se pot urmări live.

Aşadar, toate emisiunile o să fie pe platforma online imediat după difuzarea la TV.

Mai mult, trebuie amintit că există și secțiuni speciale ca: „Ce nu s-a văzut la TV” și „Exclusiv PRO TV PLUS”, unde se pot găsi clipuri video noi, cu momente care n-au fost difuzate la TV din emisiunile ce rulează la zi. Din calupul prezentat anterior nu vor lipsi nici interviurile cu vedete.

Pe protvplus.ro cei interesați pot vedea subiecte despre viața vedetelor internaționale, despre cele mai noi filme sau modă.

Protvplus.ro este una dintre cele mai mari platforme din mediul online. Doar în ultima lună peste 3 milioane de utilizatori unici au accesat-o și au fost urmărite peste 53.000.000 de minute de conținut.