Evenimentul Zilei > Monden > Pro TV a făcut mișcarea la care nimeni nu se aștepta. Un nume greu din presă revine în prim-plan
Pro TV a făcut mișcarea la care nimeni nu se aștepta. Un nume greu din presă revine în prim-plan

Pro TV a făcut mișcarea la care nimeni nu se aștepta. Un nume greu din presă revine în prim-plan

Pro TV plănuiește schimbări majore. Începând de sâmbătă, 31 august, Cosmin Stan, va prezenta Știrile PRO TV din weekend, de la ora 7:00. Acesta îl va înlocui pe Mihai Dedu.

„Revenirea la pupitrul Știrilor matinale de weekend este un nou vis împlinit pentru mine, un vis în care am crezut cu tărie chiar și în momentele în care părea imposibil să se mai transforme în realitate. Mă simt mai pregătit ca oricând să le aduc din nou telespectatorilor, în diminețile de weekend, știri esențiale care să-i ajute să înțeleagă și să analizeze singuri ce se întâmplă în jurul lor.

Mă bucur enorm că voi împărți pupitrul de prezentare cu Andreea și Lavinia, două jurnaliste pe care le apreciez și cu care voi avea multe istorii de povestit mai ales că am împărțit cu toții ani de zile, terenul la secția Eveniment. Și nu în ultimul rând, va fi cu relaxare, cu mult râs dar cu și cu profesionalism”, a spus Cosmin Stan.

Cosmin Stan este corespondent în echipa Pro TV, iar în trecut, acesta a câștigat trofeul Emmy, la „International Emmy Award News”, pentru reportajele realizate în campania „Tu știi ce mai face copilul tău?”

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: