. Astfel, concurenții îndrăgitei emisiuni difuzate de Pro TV se luptă pe viață și pe moarte pentru a câștiga premiul în valoare de 50,000 de euro. Dat fiind faptul că emisiunea nu este transmisă live, se pare că marea finală ar fi fost deja filmată, aflându-se astfel și numele câștigătorului.

Câştigătoarea acestui sezon Masterchef este Alina Gologan, cunoscută vlogger-iţă de succes, care are un canal de YouTube intitulat fataluigologan.

Jurizarea din marea finală nu a fost pe placul celorlalți concurenți, are susțin că „a gătit mai bine cel care a pierdut, concurenții s-au revoltat și și-au pus mari semne de întrebare. Mulți au afirmat că juriul a ținut cu Alina. Toți au spus că Cezar s-a descurcat mult mai bine, iar preparatul lui a fost mult mai bun”, scrie Cancan.

Cezar este unul dintre supraviețuitorii tragediei de la Colectiv. „Am avut puțin de suferit. A fost un moment foarte rău, eu sunt unul dintre cei norocoși”, s-a confesat acesta la testimoniale. El a reușit să îi cucerească pe toți cei trei jurați ai emisiunii Masterchef, Joseph Hadad, Cosmin Tudoran și Silviu Chelaru, cu un mușchiuleț de căprioară cu fructe de pădure, ciuperci și cartofi cu rozmarin.

Te-ar putea interesa și: