Evenimentul Zilei > International > Prințul Harry și Meghan au pus ochii pe un „nou cuibușor de nebunii”. Foto cu vila din Malibu
Prințul Harry și Meghan au pus ochii pe un „nou cuibușor de nebunii”. Foto cu vila din Malibu

Prințul Harry și Meghan au pus ochii pe un „nou cuibușor de nebunii”. Foto cu vila din Malibu

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la titlurile nobile în urmă cu două luni de zile. De când nu mai fac parte din Familia Regală Britanică, ei s-au retras într-o vilă de 14 milioane de dolari, pusă la dispoziție de un oligarh rus.

Acum însă, în numărătoarea inversă până la „Mexgit”, când cuplul va încheia cu toate socotelile regale (31 martie), cei doi au pus ochii pe o vilă din Malibu, estimată la 7 milioane de dolari, potrivit dailymail.co.uk.

Vila respectivă se află la doar 100 de kilometri de casa în care locuiește mama Ducesei de Sussex, are o piscină, un teren de tenis și opt dormitoare.

Meghan și Harry au cedat! Regina le-a distrus investiția de sute de mii de lire

Prințul Harry și Meghan Markle au răspuns imediat după ce au fost nevoiți să renunțe la marca Sussex Royal. Cuplul a susținut că Regina nu are „jurisdicție” în ceea ce privește termenul „regal” folosit pe alte meleaguri.

Într-o postare, ei au sugerat că ar fi fost tratați diferit față de alți nobili, cărora li s-a permis să caute un loc de muncă în afara instituției și păstrându-și deopotrivă titlurile.