Prințul Harry, ignorat de familie. Distincția pe care o va primi William

Prințul Harry, ignorat de familie. Distincția pe care o va primi William Prințul Harry și Regele Charles. Sursa foto: Facebook

Prințul Harry este taxat pentru decizia de a se dezice de familia sa. După pronunțarea diagnosticului tatălui acestuia, numeroase voci din spațiul public susțineau că tensiunile se vor încheia în acest sens. Cu toate acestea, conflictul pare departe de a fi încheiat. Drept dovadă, fratele prințului William a fost complet ignorat de Regele Charles.

Prințul Harry, sfidat de familie

Fratele prințului William s-a întors în Marea Britanie pentru a lua parte evenimentele legate de a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus. Ceremoniile organizate în acest sens sunt dedicate militarilor răniți în timpul serviciului.

Prințul Harry

Sursa foto: Photokvu | Dreamstime.com

Regele Charles nu s-a întâlnit  cu fiul său, Prințul Harry, în timp ce acesta se afla în Marea Britanie, invocând programul extrem de încărcat pe care îl are în această perioadă.

După ce a renunțat la îndatoririle regale, Prințul Harry a avut puține vizite în Marea Britanie. Relațiile dintre acesta și restul familiei s-au răcit semnificativ.

Ne puteți urmări și pe Google News

Regele Charles a refuzat programarea unei întâlniri

Cea mai recentă întâlnire dintre cei doi a avut loc la scurt timp după ce Regele Charles a anunțat că are cancer. Ceremoniile au avut loc în Catedrala St. Paul. În cadrul slujbei, Prințul Harry a ținut un discurs, iar actorul din „Homeland”, Damian Lewis, a recitat poemul „Invictus”.

„Ca răspuns pentru numeroasele întrebări şi speculații legate de întâlnirea ducelui cu tatăl său, cât timp se va afla în Regatul Unit săptămâna aceasta, din păcate acest lucru nu va fi posibil din cauza programului încărcat al Majestăţii Sale. Ducele înţelege agenda de angajamente a tatălui său, precum şi alte diverse priorităţi şi speră să-l revadă în curând”, a precizat purtătorul de cuvânt al prinţului.

Prințul Harry

Sursă foto: Dreamstime.com

Prințul Harry a plecat în Nigeria

După evenimentele din Marea Britanie, acesta a zburat spre Nigeria, unde se va întâlni cu Meghan Markle. Cei doi ar fi fost invitați în zona respectivă de către șeful Statului Major al Apărării.

În timp ce Harry a fost sfidat de tatăl său, fratele lui va primi o distincție importantă. Monarhul britanic îi va acorda fiului său cel mare, Prințul de Wales, titlul de colonel șef al Armatei Aeriene. Ceremonia va avea loc pe 13  mai la  Muzeul Aviației și al Armatei.