Grație triumfului din LGA, jucătorii și staff-ul lui Al Hilal vor fi răsplătiți cu câte o primă de 1 milion de riali, adică 250.000 de euro. Gestul îi aparține prințului Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman (foto), cel care a și insistat pentru aducerea lui Răzvan Lucescu la Al Hilal, după trei încercări. Tot acesta a și achitat clauza de reziliere în valoare de 2 milioane de euro pe care Lucescu Jr. o avea la PAOK Salonic.

Ca o paranteză, fiecare component al lui Liverpool a primit în jur de 300.000 de euro după câștigarea trofeului UEFA Champions League. În schimb, jucătorii lui Real Madrid au fost recompensați cu câte 2 milioane de euro în parte, în 2018, pentru succesul din această competiție.

La Al Hilal, Răzvan Lucescu are un salariu de 4.000.000 de dolari pe sezon, fiind al doilea cel mai bine plătit antrenor român din străinătate, după Cosmin Olăroiu. „Oli” câștigă un salariu anual de 7,9 milioane de dolari, la Jiangsu Suning (China).

Mai mult, Răzavn Lucescu și Al Hilal vor evolua, în decembrie, la Mondialul Cluburilor, iar primul meci al trupei saudite va fi în compania campioanei Africii, Esperance de Tunis. Învingătoarea din acest duel va evolua, pe 17 decembire, împotriva formației braziliene Flamengo, noua câștigătoare a Cupei Libertadores.