Evenimentul Zilei > Actualitate > Primul TERMEN în dosarul lui Liviu Dragnea. Ce îl așteaptă pe șeful PSD
Primul TERMEN în dosarul lui Liviu Dragnea. Ce îl așteaptă pe șeful PSD

Primul TERMEN în dosarul lui Liviu Dragnea. Ce îl așteaptă pe șeful PSD

Evenimentul Zilei vă prezintă principalele evenimente ale zilei de marți, 31 ianuarie.

La Înalta Curte de Casație și Justiție se judecă primul termen pe fond a dosarului în care liderul PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la DGASPC Teleorman.

Tot la Înalta Curte de Casație și Justiție are loc un nou termen în dosarul Gala Bute în care este judecată Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării.
 

Magistrații de la Instanța Supremă vor da sentința în dosarul în care fostul deputat Ludovic Orban este acuzat de folosirea influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite

Dat în urmărire internațională, fostul deputat Sebastian Ghiță are termen, la Înalta Curte, în dosarul în care este judecat pentru că l-ar fi mituit pe Iulian Bădescu, fost primar al municipiului Ploieşti.ICCJ – Judecatori se vor pronunta in dosarul in care Ludovic orban a fost acuzat ca ar fi cerut mita de la omul de afceri Tiberiu Urdareanu, 50 mii de euro pentru campania electoralaMinistrul irlandez de Stat însărcinat cu Afacerile Europene, Protecția Datelor și pentru Piața Unică Digitală a UE, Dara Murphy, face o vizită în România, unde se va întâlni, la sediul MAE, la ora 10.00, cu ministrul Teodor Meleșcanu, iar la ora 11.00, la sediul Guvernului, cu ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall.  Institutul Bancar Român va organiza, la sediul lor, colocviul "Implicaţiile Legii dării în plată după decizia CCR".

Bursa de Valori Bucureşti organizează Inaugurarea Anului Bursier 2017.

eJobs Group va ţine o conferinţă de presă pe tema evoluţiei pieţei muncii în 2016 şi a perspectivelor de creştere pentru 2017.

Institutul Naţional de Statistică va publica date despre şomajul BIM în decembrie 2016, iar Eurostat date despre şomajul în Uniunea Europeană şi zona euro în decembrie 2016, dar şi primele date privind inflaţia în zona euro, în ianuarie 2017.îȘedința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT) va avea loc începând cu ora 12.30 și va fi condusă de președintele Klaus Iohannis. Pe ordinea de zi este avizarea bugetului de stat pe anul 2017.