Reteaua de cafenele Hard Rock International, una dintre cele mai cunoscute marci la nivel mondial, e renumita pentru „meniul” diversificat pe care il ofera clientilor din toate colturile lumii: muzica rock, obiectele de colectie donate de vedete internationale si „casual dinner”.

Cafeneaua-restaurant Hard Rock Romania, care-si va intampina cei dintai clienti bucuresteni pe 20 ianuarie, va fi una dintre cele mai mari din Europa, potrivit reprezentantilor Midi Development, master francizor pentru Hard Rock Cafe in tara noastra.

Restaurantul va avea o suprafata de peste 2.000 de metri patrati, intr-un imobil inchiriat pentru urmatorii 20 de ani, iar peretii vor fi decorati cu obiecte care au apartinut unor cunoscute staruri din lumea muzicii si care fac parte din celebra colectie Hard Rock, la care se „lucreaza” de 36 de ani. 

Localul din Bucuresti va oferi un meniu unic, iar clientii sai vor putea achizitiona de aici – asa cum se intampla in orice punct HRC din lume – tricouri, insigne si alte obiecte din colectiile limitate Hard Rock.

Primul restaurant HRC s-a deschis pe 14 iunie 1971, in Hyde Park, vizavi de Palatul Buckingham. De atunci, fenomenul Hard Rock s-a raspandit rapid in zeci de tari: Canada, SUA, China, Columbia, Egipt, India, Grecia, Franta, Brazilia, Japonia sau Norvegia. In Bucuresti exista deja un restaurant Hard Rock Cafe&Pizza, in Drumul Taberei, care insa nu are nicio legatura cu lantul international.