Evenimentul Zilei > Monden > Primul episod din serialul muzical semnat de Smiley a fost lansat. Care e reacția fanilor. VIDEO
VIDEO

Primul episod din serialul muzical semnat de Smiley a fost lansat. Care e reacția fanilor. VIDEO

Primul episod dintr-un inedit serial semnat de Smiley a fost lansat. Se numește ”Locul sfințește omul”, iar artistul își poartă fanii printre amintirile sale din copilărie.

În mai puțin de două ore, videoclipul-poveste a atins peste 20.000 de vizualizări pe Youtube, fanii lui Smiley dovedind-se extrem de curioși vizavi de ineditul proiect al artistului.

Primul serial muzical al lui Smiley este intitulat „Mai mult de-o viață” și este compus din 5 episoade realizate sub formă de scurt- mertaje care îmbină mizucal și cinematografic etapele unei povești de iubire fără sfârșit.

Pasiunea pentru actorie, muzică, dar și pentru emoțiile trăite în trecut, prezent și viitor, l-au determinat pe Smiley să conceapă un serial muzical. Artistul vrea să le transmită fanilor săi toate emoțiile trăite și pasiunea sa pentru artă. Primul serial muzical semnat de Smiley, aduce un plus pieselor noi ale acestuia, adăugându-le elemente cinematografice.

„La acest final de noiembrie, încep un proiect diferit față de tot ceea ce am făcut eu până acum, proiect în care mixez pasiunea pentru actorie și film, dragostea de muzică și bucuria jocului cu emoțiile din trecut, prezent și viitor. M-a dezmorțit complet acest proiect si m-a făcut să-mi amintesc cât de multe și frumoase sunt căile prin care putem spune povești și ce emoții puternice pot naște ele’, a declarat Smiley despre serialul muzical în care va apărea și Gina Pistol, drept invitat special.