Primul bărbat din România care a făcut schimbare de sex regretă alegerea | VIDEO

Primul bărbat din România care a făcut schimbare de sex regretă alegerea | VIDEO

Sorin Rațiu, cel care la 19 ani a decis să devină femeie a ajuns o epavă. Arată ca un monstru, trăiește din cerșit și doarme pe unde apucă.

„Mă simt ca un bărbat, cu părul scurt și haine de bărbat, cum eram înainte de operația de schimbare de sex. A fost o foarte mare greșeală”, a spus cel ce se numește acum Sorina în emisiunea “Drept la țintă”. Femeia ar vrea să fie din nou bărbat însa nimeni nu o mai poate ajuta deoarece costurile operației sunt foarte mari.

Cazul primului bărbat devenit femeie din România, Sorin Rațiu este cutremurător. S-a născut bărbat dar și-a dorit mai mult ca orice să devină femeie. A reușit, însă urmările operației de schimbare de sex, au fost tragice. Avea 19 ani când s-a decis să facă pasul, iar pentru România era o premieră. La 17 ani după intervenție, Sorina se simte ca un cobai.

Sorina, așa cum se numește acum, trăiește din cerșit și doarme pe unde apucă. Echipa „Drept la țintă” a găsit-o în Sibiu, într-un azil pentru oameni fără adăpost. Cu fața mutilată în urma unei tentative de a scăpa de barbă, Sorina mărturisește: „Îmi plăcea să mă machiez. Îmi plăcea să mă îmbrac în haine de fata.” La 5 ani de la operație, când încă îi creștea barba, niciun medic nu a mai vrut să îi preia cazul. Disperată, Sorina și-a dat cu sodă caustică pe față, convinsă fiind că în acest fel nu îi va mai crește barbă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Chipul îi e acum cârpit de nenumărate operații estetice care au transformat-o într-un monstru. Regretă nespus decizia luată în urmă cu mai bine de 17 ani. Dar e prea târziu.