Evenimentul Zilei > Politica > Primarul care a trecut în declarația de avere că fiul lui a câștigat la păcănele 30.000 de lei
Primarul care a trecut în declarația de avere că fiul lui a câștigat la păcănele 30.000 de lei

Primarul care a trecut în declarația de avere că fiul lui a câștigat la păcănele 30.000 de lei

Primarul comunei Filipeştii de Târg, Aurelian Manole, şi-a trecut în declaraţia de avere veniturile mai puţin obişnuite obţinute de membrii familiei sale. Este vorba de un cadou de 120.000 de lei, primit de soţia sa, de la o persoană fizică din comuna Bucov, precum şi de suma de 30.000 de lei, obţinută de fiul său la jocuri de noroc.

Primarul comunei Filipeştii de Târg, Aurelian Manole, se poate considera un cap de familie norocos. Potrivit ultimei sale declaraţii de avere, soţia a primit 120.000 de lei cadou, iar fiul său a câştigat 30.000 de lei la jocuri de noroc (slot machine), potrivit observatorulph.ro.

Interesant este faptul că suma câştigată la păcănele de fiul primarului depăşeşte cu 6.000 de lei veniturile anuale obţinute din funcţia de edil – 24.000 de lei. Şi, potrivit aceluiaşi document, fiul primarului a primit în anul fiscal anterior alocaţii de stat de 500 de lei. Contactat de observatorulph.ro, primarul Manole a declarat: "Soţia mea a primit cadou acea sumă de la părinţii ei, iar fiul meu, care este anul doi la facultate, a câştigat la jocuri 30.000 de lei".