UPDATE:

„Asemenea abordări nu pot fi acceptate, întrucât oamenii în cauză se expun unor riscuri uriașe în privința sănătății lor și a celorlalte persoane cu care intră în contact. Spun aceasta întrucât Primăria Sectorului 4 a dezvoltat, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, adăposturi speciale pentru oamenii fără adăpost și un sistem de ajutor financiar care pot fi accesate de către orice persoană aflată în nevoie. Practic, orice persoană care solicită sprijin poate avea un acoperis deasupra capului, ajutor financiar de urgență, și extrem de important, un loc de muncă oferit de autoritatea locală. Avem disponibile câteva sute de locuri de muncă în cadrul primăriei, inclusiv pentru muncitori necalificați. Spre exemplu, la centrul pentru oamenii fără adăpost din strada Târgu-Frumos nr 24 (în spatele Pieței Progresul), sunt disponibile 120 de locuri, iar solicitanții pot primi pe langă cazare, masă caldă asistență medicală și asistență psihologică. Prin urmare, încercăm să ajutăm oamenii și să descurajăm fapte precum cea ilustrata de fotografia de mai jos”, a scris pe Facebook, primarul Daniel Băluţă.

Ştirea iniţială:

Primarul Sectorului 4 din Bucureşti, Daniel Băluţă a postat pe pagina sa de socializare o imagine însoţită de un mesaj ironic : „Colectează inteligent!”

„A început școala!
Cine are emoții mai mari? Copilul sau părintele? Primul își dorește să treacă acești ani cât mai repede pentru a se vedea matur, iar celălalt se întoarce cu drag spre zilele în care grijile erau atât de puține…
Baftă tuturor!

Nu te arunca cu capul înainte, să nu ramai „în aer”. 😂
P.S: Colectează inteligent!”

Te-ar putea interesa și: