Primăria lui Oprescu lucrează ca Radio Erevan

Primăria lui Oprescu lucrează ca Radio Erevan

Un cetăţean din sectorul 6, care a solicitat municipalităţii să mute staţia RATB din faţa blocului în care locuia, staţie în care călătorii nu aveau un spaţiu adecvat de aşteptare, s-a trezit cu un răspuns demn de Radio Erevan de la serviciul competent din Primăria Capitalei.

Precum pacientul care se duce la doctor şi se plânge că-l dor amigdalele, iar doctorul îi scoate apendicele, cetăţeanul nostru nu a aflat de la primărie de ce nu este mutată staţia din faţa blocului, ci faptul că el ar fi cerut reînfiinţarea altei staţii, în altă zonă din oraş.

Concret, locatarii din blocul 20, de pe Bulevardul Constructorilor, sector 6, au cerut primăriei să mute staţia RATB „Mehadiei” la locul ei anterior, după ce, fără să li se explice cauza, autorităţile au mutat-o într-o noapte în faţa blocului lor. Aşa cum v-am informat în articolul de luni, 16 martie, locatarii din blocul 20 se plângeau că, neavând unde să aştepte autobuzele, călătorii stau în scara blo cului lor şi fac mizerie sau staţionează pe prima bandă de circulaţie.

La solicitările EVZ, primăria şi RATB şi-au pasat răspunderea una alteia. Nimeni nu părea să ştie cine şi de ce a mutat staţia acolo. Răspunsul a venit câteva zile mai târziu, prin poştă, pe adresa unui cetăţean din bloc, care era informat de directorul Ion Dedu, de la Direcţia Infrastructură şi Servicii Publice, că a transmis către RATB solicitarea lui de... „reînfiinţarea staţiei de autobuz 105, denumită Podul Grozăveşti, amplasată pe Şoseaua Grozăveşti” şi că regia se va ocupa de problemă şi-i va comunica „măsurile întreprinse”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cetăţeanul nostru se întreabă acum ce răspuns o fi primit de la primărie cel care a solicitat într-adevăr reînfiinţarea staţiei de la Grozăveşti şi la cine o fi ajuns staţia lui? Primăria Capitalei susţine că la mijloc e o banală greşeală.

CITIŢI ŞI:

Pietoni fără trotuare