Primarul Ionel Vătămanu este acuzat de ANI că în calitate de primar al orașului Târgu Frumos a semnat un contract având ca obiect concesionarea unui teren de 98 mp către SC Ţac Ţac SRL, societate comercială unde soția edilului este administrator și asociat, informează AGERPRES.

Dorel Drăghia, consilier local în comuna Călineşti, judeţul Argeş, s-a aflat în incompatibilitate, deoarece a exercitat simultan, începând cu data de 21 iunie 2012, calitatea de consilier local și funcția contractuală de asistent personal în cadrul Primăriei comunei Călineşti.

Grigore Cifor, consilier local în comuna Feldru, judeţul Bistriţa Năsăud, s-a aflat în conflict de interese, întrucât a participat la deliberarea şi adoptarea a două hotărâri cu privire la Asociaţia Crescătorilor de Ovine Gergeleu – Nepos, judeţul Bistriţa Năsăud, unde el este preşedinte.

Ioan Sterp, consilier local în comuna Hidişelu de Sus, judeţul Bihor, s-a aflat în conflict de interese, deoarece a participat la deliberarea şi adoptarea unei hotărâri a Consiliului Local prin care societatea comercială "Sterp Ioan Persoană Fizică Autorizată" a primit în închiriere un imobil situat în satul Hidişelul de Sus.

Dănilă Pop, consilier local în comuna Sălsig, judeţul Maramureş, s-a aflat în conflict de interese, deoarece a votat un proiect de hotărâre privind aprobarea iniţierii procedurii de închiriere a unor suprafeţe de păşuni şi pajişti aflate în domeniul public al comunei Sălsig, contract încheiat cu Asociaţia Producătorilor Agricoli "Valea Sălajului", unde consilierul deţine calitatea de membru fondator.