Evenimentul Zilei > Monden > Prima replică în divorțul anului. România, pusă pe jar de un nume greu!
Prima replică în divorțul anului. România, pusă pe jar de un nume greu!

Prima replică în divorțul anului. România, pusă pe jar de un nume greu!

Anca Țurcașiu și-a anunțat divorțul printr-o postare pe rețelele de socializare. La scurt timp a venit și replica soțului său.

La doar o zi după ce Anca Țurcașiu și-a anunțat divorțul, soțul acesteia a oferit prima reacție.

Anca Țurcașiu a scris pe Facebook, în 20 iulie, un mesaj prin care își anunța fanii că a divorțat de cel pe care l-a ales ca ”sprijin și suflet său pereche” după 22 de ani de căsnicie.

În notiță, actrița amintește de lecții de viață, repetând această sintagmă, probabil referindu-se și la ceea ce s-a întâmplat până acum între ea și soțul ei. Nașul Țânțăreanu, care a făcut glume despre divorțul celor doi în 2014, a spus că certurile i-au adus în acest punct.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris artista pe Facebook.


La scurt timp după ce Anca Țurcașiu a anunțat despărțirea, soțul acesteia, Cristian Gorgescu, a avut o reacție acidă. Soțul Ancăi Țurcașiu nu a vrut să comenteze despărțirea, dar nici nu a negat faptul că el și soția lui au ajuns la capătul mariajului.

„Prefer să nu comentez deloc acest subiect”, s-a rezumat să spună medicul Cristian Georgescu.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: