Solicitată să răspundă acestor acuzații, șefa DNA, Laura Codruța Kovesi a negat pentru Ziare.com că a avut vreodată astfel de discutii cu Iorga sau orice alt procuror.


Kovesi, făcută K.O! Dezvăluiri ȘOC din INTERIORUL DNA! Episodul Microsoft și DIALOGUL CAPITAL care a ARUNCAT România în AER


"Nu a existat nici o discutie cu vreun procuror din DNA sau cu inculpata Moraru Iorga Mihaela despre un dosar despre vreun ministru care putea sa ajunga premier", a declarat Kovesi.


”Presiunile față de mine au fost rare, dar a existat un moment care m-a șocat. La un moment dat trebuia desemnat premierul României, exista un dosar la mine cu acest fost ministru și am fost întrebată dacă putem să ieșim cât mai repede cu acel dosar. Explicația a fost că doamna Gâborvan va fi ministru al Justiției și va fi dezastru pentru noi. Eram șocată, am spus că acest lucru e imposibil. Nu se putea trece la o altă etapă, nu existau nici probe suficiente la acel moment​.


DEZVĂLUIRI BOMBĂ care ARUNCĂ ÎN AER DNA! Cum s-au FABRICAT PROBE în dosarul lui Sebastian Ghiță


Au existat presiuni pe dosare când era nevoie de măsuri preventive, cum a fost cazul Udrea. Nu am înțeles niciodată acest motiv. Au mai fost presiuni, dar nu pot să discut acum”, a declarat Mihaiela iorga Moraru.


EXPLOZIV! Sebastian Ghiță a RUPT TĂCEREA! Dezvăluiri FĂRĂ PRECEDENT. Episoade SENSIBILE atinse de MOGUL