Evenimentul Zilei > Actualitate > Prima oferta pentru Beckham: LA Galaxy
Prima oferta pentru Beckham: LA Galaxy

Prima oferta pentru Beckham: LA Galaxy

Fostul capitan al echipei nationale engleze a primit o oferta din partea unei grupari americane, informeaza The Sun.

Beckham a declarat astazi ca a jucat fotbal la cel mai inalt nivel de  15 ani si este gata de o schimbare.

Totusi, el a spus ca va astepta pana in vara, inainte de a lua o decizie.

Echipa din California este gata sa ii ofere fotbalistului englez un  salariu de 2.250.000 de euro pe an, spre deosebire de 5 milioane cat primeste momentan de la Real Madrid.

Beckham ar putea castiga pe langa aceasta suma, inca 30 de milioane de euro din beneficii de imagine.

Liga americana de fotbal doreste sa il transforme pe atacantul englez intr-o figura care sa popularizeze acest sport in SUA.

Beckham are interese de afaceri in California, unde a fondat o scoala de fotbal.

"Il asteptam cu bratele deschise"

Jucatorii formatiei de fotbal din Statele Unite, LA Galaxy, au precizat ca il asteapta "cu bratele deschise" pe englezul David Beckham.

"Este greu de spus ce ar insemna venirea lui David Beckham la echipa noastra. Cred ca el este in continuare un jucator foarte mare, nu are 35 sau 36 de ani, ca sa spui ca este un fotbalist la finalul carierei", a declarat, astazi, capitanul echipei de fotbal Los Angeles Galaxy.

Selectionerul interimar al echipei nationale a Statelor Unites, Bob Bradley, a precizat ca venirea lui Beckham ar fi benefica pentru fotbalul din Statele Unite.

"Ar fi excelent pentru campionatul nostru. Un jucator cu un asa nume ar atrage mai multa atentie catre MLS (n.r. Major League Soccer-prima divizie de fotbal din Statele Unite). Am evoluat mult in ultimii 11 ani, dar incercam constant sa aducem jucatori importanti, iar David Beckham ar ajuta-o pe LA Galaxy sa urce foarte mult", a mai spus antrenorul.

Oficialii lui Real Madrid au precizat ca englezul David Beckham a hotarat sa nu isi mai prelungeasca intelegerea cu formatia spaniola, care va expira in vara acestui an.

LA Galaxy este o echipa care s-a infiintat in 1995 si in prezent este antrenata de tehnicianul canadian Frank Yallop. Pana in 2002 a evoluat pe Stadionul Rose Bowl, iar din 2003 joaca pe The Home Depot Center, care are o capacitate de 27.000 de locuri.