Evenimentul Zilei > Actualitate > A FUGIT și el la CONCURENȚĂ? Celebrul PREZENTATOR nici NU a mai venit la emisiune. ADEVĂRUL, direct din platoul ANTENA 1
A FUGIT și el la CONCURENȚĂ? Celebrul PREZENTATOR nici NU a mai venit la emisiune. ADEVĂRUL, direct din platoul ANTENA 1

A FUGIT și el la CONCURENȚĂ? Celebrul PREZENTATOR nici NU a mai venit la emisiune. ADEVĂRUL, direct din platoul ANTENA 1

Dan Capatos, celebrul prezentator de la Antena 1, a lipsit pentru a doua oară din cadrul emisiunii pe care o moderează. Ce s-a întâmplat, de fapt, pe platoul de filmare?

Dan Capatos a lipsit pentru a doua oară, în 23 de sezoane, de la propria sa emisiune. Gurile rele au zis că ar fi fugit la concurență, dar adevărul a fost dezvăluit chiar de colegii săi de platou.

„Eu am venit sa-i tin locul lui Bordea, care ii tine locul lui Dan”, a mărturisit Andrei Ștefănescu, la începutul ediției de luni seara a emisiunii „Xtra Night Show”. Cătălin Bordea a încercat să le explice telespectatorilor cât mai bine ce s-a întamplat cu Dan Capatos.

„Dan are o problema de sanatate. o enterocolita… N-a lipsit niciodata, deci va dati seama ca e… Dar e vina lui. Ii dorim insanatosire grabnica si ne dorim ca maine sa fie aici”, a spus acesta, conform BZI.

Nici prezentatorul de drept al emisiunii nu a ezitat să ofere o explicație fanilor: „Motivul din cauza caruia nu ajung la emisiune. A doua oara, in 23 de sezoane… Va multumesc pentru intelegere", a scris Dan Capatos în dreptul fotografiei cu mâna sa, în timp ce i se administra o perfuzie.