Evenimentul Zilei > Actualitate > Bombă 2019. Se iubea cu o celebră prezentatoare de la PRO TV, dar în pat era al altei femei. Și-a lăsat amanta gravidă
Bombă 2019. Se iubea cu o celebră prezentatoare de la PRO TV, dar în pat era al altei femei. Și-a lăsat amanta gravidă

Bombă 2019. Se iubea cu o celebră prezentatoare de la PRO TV, dar în pat era al altei femei. Și-a lăsat amanta gravidă

Scenariu din filme. O celebră prezentatoare de la PRO TV a fost mințită și înșelată de logodnicul ei. Acesta și-a lăsat amanta însărcinată.

Chiar în aceste zile se desfășoară ultima „super-telenovelă” din lumea bună. Este vorba despre o prezentatoare renumită în România, scrie Cancan.

Scenariul este incitant, iar personajele au ”nume” și prestează ”high-level”. Este vorba despre o celebră prezentatoare TV – al cărei nume se leagă, în ultima vreme, de Pro TV –  și de un logodnic care, cum se spune, a călcat ”strâmb”. Toți cei din jurul lor erau siguri că logodna avea să fie urmată de o nuntă ca-n povești, numai că realitatea se prezintă cu totul altfel.

Prezentatoare frumoasă și senzuală, conexiune media cu Pro TV, logodită cu un director general al unei companii financiare. Relația lor sentimentală se derulează de aproape cinci ani, iar perspectivele, la o primă vedere, păreau optimiste, dublate de o iubire necondiționată.

Când totul părea desprins dintr-un scenariu de poveste, a explodat o ”bombă” care a schimbat toate datele problemei. Iar apropiații celor doi au rămas… mască. Senzuala prezentatoare TV află ceea ce nu și-ar fi dorit să afle niciodată, și anume că iubitul ei logodnic a înșelat-o. Și nu este vorba despre o relație pasageră, apărută ca urmare a unei izbucniri erotice de moment, ci de ceva cu mult mai serios. Amanta logodnicului a rămas însărcinată și, mai mult, a născut și o fetiță.

Firește că, în astfel de condiții, mult-așteptata nuntă rămâne doar la stadiul de ipoteză. Încă nu se știe dacă și ”iertarea face parte din legile omenești” în ceea ce îi privește pe cei doi logodnici. Senzuala prezentatoare este ”lovită” direct în amorul propriu, iar încrederea în logodnicul său s-a spart în mii de cioburi. Vorba cântecului: ”Iubire, bibelou de porțelan, obiect de preț cu existența efemeră…” 

„Super-telenovela” sentimentală are toate ingredientele pentru a ține lumea cu sufletul la gură. Bineînțeles, nu lipsesc întrebările care ar putea să lămurească aspecte esențiale. Îl va ierta frumoasa prezentatoare TV pe logodnicul care a călcat strâmb? Va reveni acesta, spășit, în brațele sale? Sau va fi subjugat, iremediabil, de farmecele amantei?

Dar povestea se complică, iar suspansul crește. Celebră creatoare a unui brand de bijuterii, femeia a fost căsătorită cu un afacerist milionar, cunoscut, firește, în lumea bună. Cei doi aveau împreună și un băiețel, numai că mariajul s-a sfărâmat după ce businessman-ul milionar a aflat că soția l-a înșelat cu respectivul director general al unei mari companii financiare.