Gigi Becali a vorbit despre viitoarea criză economică, produsă de pandemia de coronavirus. Finanțatorul de la FCSB a explicat, simplu, că bogații vor deveni și mai bogați, iar săraci și mai săraci. El a explicat și de ce nu a plătit pentru transferul lui Adrian Petre de la gruparea daneză Esjberg.

„Nu am plătit nimic pentru Adi Petre! S-a oprit tot. S-a oprit lumea! Nu vedeți? Treaba voastră dacă nu vedeți. Dar s-a pus stop la lume! Aștept și eu să se dea restart la lume și să vedem ce va fi după restart. Trebuie să mă acomodez la lumea nouă ca să rezist. Trebuie să fiu deștept. Dacă sunt prost, mor!

Să vezi cum va fi criza. O să sufere tot cei mici, tot cei săraci. Se vor băga bani, dar tot în buzunarul bogaților, în buzunarul capitaliștilor. În 3-4 ani își va reveni lumea și se vor bucura oamenii că își cumpără un televizor sau un frigider. Banii vor fi tot la bogați. Cei mici vor suferi în fotbal. Noi vom închide porțile. Nu cei bogați, că ei au miliarde. Mai bagă PSG un miliard, Barcelona bagă două miliarde, iar pentru Real Madrid semnează regele și regina”, a afirmat Becali la Pro X.