Evenimentul Zilei > Economie > Preşedintele PSD, Liviu Dragnea este mulţumit de BUGET. „Mai puțină politică și mai multă onestitate”
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea este mulţumit de BUGET. „Mai puțină politică și mai multă onestitate”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea este mulţumit de BUGET. „Mai puțină politică și mai multă onestitate”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a afirmat pe pagina sa de socializare că este mulţumit de bugetul comunităţilor locale pentru anul 2019 şi aduce mulţumiri primarilor care „apreciază bugetul rezultat”

În mesajul său, Liviu Dragnea a ţinut să atragă atenţia celor care s-au împotrivit bugetului că „unii confundă bugetul de stat cu bugetul de stat consolidat”

 „Așa cum a spus președintele PSD, bugetul comunităților locale va fi în 2019 cel mai mare din istoria României și va reprezenta aproape jumătate din valoarea bugetului de stat (77 : 164,5 =47%). Cu bună știință sau din neștiință, unii confundă bugetul de stat cu bugetul de stat consolidat și ajung la alte rezultate. Înțelegem mizele politice care îi mână când critică Guvernul, dar e inacceptabil că îi mint pe cetățenii care i-au votat. 99,9% dintre primarii din România apreciază bugetul rezultat, așa cum reiese din adresa Asociației Comunelor din România, transmisă doamnei premier: „Apreciem propunerea rezultată în urma consultărilor (…) ca prin Legea bugetului de stat pe anul 2019, pentru secțiunea de funcționare a bugetelor locale să se asigure 1.200 lei/locuitor la nivelul comunelor, orașelor și municipiilor”. Celor care continuă să critice le spunem doar atât: mai puțină politică și mai multă onestitate față de comunitățile pe care le conduc.”, scrie PSD pe pagina oficială de Facebook.