Evenimentul Zilei > Politica > Preşedintele Klaus Iohannis petrece Revelionul la reşedinţa din Cisnădioara a consulului onorific al Austriei la Sibiu
Preşedintele Klaus Iohannis petrece Revelionul la reşedinţa din Cisnădioara a consulului onorific al Austriei la Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis petrece Revelionul la reşedinţa din Cisnădioara a consulului onorific al Austriei la Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis îşi va petrece noaptea de Revelion la reşedinţa consulului onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, aflată în Mărginimea Sibiului, la Cisnădioara, la petrecere fiind invitate alte câteva cupluri.

Acesta îşi va petrece noaptea de Revelion la casa consulului onorific al Austriei la Sibiu, omul de afaceri Andreas Huber. Casa se află în Mărginimea Sibiului, la Cisnădioara, în apropierea bisericii fortificate săseşti.

Surse citate de Mediafax au precizat că la petrecerea la care au fost invitaţi soţii Iohannis vor mai participa câteva cupluri de prieteni apropiaţi ai acestora. Nu este prima dată când familia Iohannis va petrece Revelionul la locuinţa lui Andreas Huber, prieten apropiat al fostului primar al Sibiului.

În plus, surse oficiale din administraţia locală din Sibiu au precizat că Iohannis nu va merge în Piaţa Mare a Sibiului la miezul nopţii.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Sibiu, primarul interimar Astrid Fodor va urca pe scenă la cumpăna dintre ani, urmând să fie alături de sibienii care se vor afla în centrul oraşului la intrarea în noul an.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News