Evenimentul Zilei > Actualitate > Președintele FSLI, reacție DURĂ la adresa lui Klaus Iohannis
Președintele FSLI, reacție DURĂ la adresa lui Klaus Iohannis

Președintele FSLI, reacție DURĂ la adresa lui Klaus Iohannis

Simion Hăncescu a comentat, într-o postare pe blogul personal, că Iohannis i-a sfidat pe profesori în momentul în care le-a transmis că "au ghinion" pentru că nu și-au cumpărat șase case din salariul de profesor.

"La câți profesori sunt în sărmana asta țară, nu știu câți din ei au măcar o casă a lor, nu a băncii, ipotecată pentru 30 de ani, nu mai vorbesc de șase, șapte, zece asemenea proprietăți. Poate că are dreptate el, profesorul Iohannis, poate că noi, aștia 300.000 (plus mai toate categoriile de salariați din România, despre care însă nu s-a făcut vorbire) am fi putut să ne salvăm dacă trăgeam lozul câștigător, dacă aveam afaceri cu statul, cu privatul", a postat președintele Federației Sindicatelor Libere din Învățământ. 

În finalul postării sale, Simion Hăncescu avertizează că o astfel de aroganță a sa va fi sancționată la vot: „Domnilor concurenți, cu mai mult sau mai puțin de șase case, nu ne mai considerați așa naivi, că facem și noi parte din comisia de examinare și vă putem «arde» la proba finală dacă vă prezentaţi nepregătiţi, cu un vocabular rudimentar, în care cuvinte precum cinste, respect, empatie nu există!"