Presa spaniolă: "Real, învinsă din nou de bestia neagră!" Mourinho: "Nu plec de la Madrid"

Presa spaniolă: "Real, învinsă din nou de bestia neagră!" Mourinho: "Nu plec de la Madrid"

Reacţia antrenorului Jose Mourinho de după eliminarea formaţiei Real Madrid de aseară, scor 1-3 la executarea loviturilor de departajare, în manşa-retur a semifinalei Ligii Campionilor cu Bayern Munchen, a fost una neaşteptat de calmă. Portughezul a vorbit de continuarea muncii şi despre câştigarea titlului în Spania.

"Voi continua. Dacă vom juca în continuare cu dăruire, echipa nu poate să facă altceva decât să crească", a spus Mourinho după meciul cu bavarezii.

"Jucătorii pot să îşi sărute liniştiţi copiii şi nevestele. Mă doare că nu am reuşit mai multe, având în vedere cât am muncit. Ne vom concentra pe Primera Division, unde trebuie să câştigăm două meciuri din patru. Dacă vom câştiga titlul, înseamnă că am făcut un sezon bun", a declarat portughezul, care a urmărit loviturile de pedeapsă în genunchi. El a ratat şansa de a deveni primul antrenor din istorie care poate câştiga Liga Campionilor cu trei echipe diferite.

De cealaltă parte, antrenorul germanilor, Jupp Heynckes, s-a arătat încântat de evoluţia echipei sale. "A fost o seară magică. Am oferit prea multe spaţii în primele 15 minute, însă sunt fericit şi mulţumit pentru rezultat şi pentru evoluţia jucătorilor", a declarat fostul tehnician al Realului.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Suntem aproape morţi, dar foarte fericiţi. Vom mai juca un singur meci şi acela pe teren propriu. Vrem să câştigăm. La penalty-ul decisiv, m-am gândit doar la cum să şutez", a precizat Bastian Schweinsteiger.