Preotul Tudor Marin va fi îngropat azi, în spatele bisericii în care a fost ucis

Preotul Tudor Marin va fi îngropat azi, în spatele bisericii în care a fost ucis

Preotul Tudor Marin (65 ani), parohul Bisericii "Sfântul Ioan Botezătorul", din Focşani, care a fost ucis în biserică de un fanatic religios, va fi îngropat, azi, în spatele lăcaşului de cult situat în centrul municipiului Focşani.

Familia preotului a primit avizele necesare de la toate instituţiile abilitate pentru ca preotul să fie înmormântat în apropierea bisericii unde a fost ucis. A fost necesar inclusiv o derogare de la Ministerul Culturii, deoarece biserica "Sfântul Ioan Botezătorul" din Focşani este un monument istoric. "La solicitarea familiei ne-am dat acordul pentru serviciul religios de înhumare în perimetrul monutentului istoric", a afirmat directorul Direcţiei de Cultură, Florin Iliescu, citat de mediafax.ro. Sicriul cu trupul neînsufleţit al preotului a fost adus încă de duminică după-amiază în biserica "Sfântul Ioan Botezătorul", unde zeci de persoane au participat la o slujbă de comemorare. Preotul Tudor Marin a fost omorât, sâmbătă, de un bărbat de 30 ani, care a intrat în Biserica "Sfântul Ioan Botezătorul" din Focşani pentru a discuta cu părintele despre o serie de versete biblice. Părintele a fost înjunghiat mortal. CITIŢI ŞI:

  • "Apostolul" Satanei a ucis în Casa Domnului! Crima care a îngrozit România
  • CAZUL PREOTULUI OMORÂT ÎN BISERICĂ. Focşănenii vor justiţie populară: "Moarte pentru moarte!"
  • Un expert în psihiatrie a intrat în mintea ucigaşului de la Focşani: "Violenţa a fost premeditată. Poate fi o tulburare de personalitate"
  • CAZUL PREOTULUI OMORÂT ÎN BISERICĂ. Criminalul a fost arestat: "Dumnezeu m-a îndemnat să-l omor pe preotul cu chip de diavol!"