Aşadar, jurnalistul Cosmin Prelipceanu se întoarce de luni, 15 iunie, la pupitrul emisiunii „Jurnalul de Seară” de la Digi24, după o absență de două săptămâni, motivată de starea sa de sănătate.

Cosmin Prelipceanu a anunțat că a suferit un accident și că se află în convalescență

Jurnalistul a avut, vineri seara, o intervenție telefonică la Digi24 în care a anunțat că de luni se va întoarce la serviciu, chiar dacă va purta o prorteză. „Revin, da, medicii mi-au dat voie, n-o să fiu chiar în forma pe care o știm cu toții, adică voi avea o orteză, dar asta e mai puțin important. Cel mai important e că luni sunt înapoi la muncă, voi fi la ora 20:00 la Jurnal”, a spus Cosmin Prelipceanu.

El a comentat cu Claudiu Pândaru, jurnalistul care i-a ținut locul în tot acest timp la „Jurnalul de Seară”, unul dintre subiectele actualității: în condițiile în care mai sunt puține zile până la examenele Evaluării Naționale 2020, care încep luni cu proba la limba română, în spațiul public a apărut o dezbatere generată de „recomandarea” Avocatului Poporului, Renate Weber, ca elevilor să nu li se ia temperatura. „O recomandare care vine târziu”, spune Cosmin Prelipceanu.

Despre accident nu se cunosc detalii

Reamintim că jurnalistul Cosmin Prelipceanu, realizatorul „Jurnalului de Seară“ a lipsit o perioadă de la pupitrul ştirilor, pentru că a suferit un accident despre care nu a dorit să dea mai multe detalii. Acesta a declarat:  „Doctori buni au avut grijă de mine, dar recuperarea continuă, sunt pe mâini bune, când mă lasă doctorul, mă întorc”, a declarat Cosmin Prelipceanu.

“Da, am avut un accident în weekend, doctori buni au avut grijă de mine, dar recuperarea continuă”, a declarat Cosmin Prelipceanu la Digi 24. “Vor fi zile bune cât nu voi fi la televizor. Le mulțumesc tuturor pentru gânduri. Când mă lasă doctorul, mă întorc”, a adăugat jurnalistul.