Predicțiile Minervei, pentru 2024. Va fi un an greu din toate punctele de vedere

Predicțiile Minervei, pentru 2024. Va fi un an greu din toate punctele de vedere Predicții pentru 2024. Va fi un an greu din toate punctele de vedere. Sursa Foto- Dreamstime

Astrologul Minerva a declarat că în 2024 se vor scoate la iveală lucruri urâte, adevăruri nespuse, dar și reactivarea unor boli. Ea a mai spus că oamenii trebuie să se elibereze de tabuuri și idei fixe.

Gabriela Dima, alias celebrul astrolog Minerva, a declarat că 2024 va fi un an puțin mai bun decât 2023, dar că tot vor exista multe probleme. Ea a mai spus că Saturn își va continua marșul prin Pești, scoțând la iveală lucruri urâte, adevăruri nespuse, dar și reactivarea unor boli.

Minerva, despre anul 2024

„Eu zic că va fi puțin mai bine decât anul care e pe ducă. Într-adevăr, anul va debuta în forță, cu trecerea lui Pluton, planeta vieții și a morții, din Capricorn în Vărsător. Trecerea în Capricorn, în noiembrie 2008, a fost marcată de căderea unor bănci renumite și de fenomenul stradal, manifestații în forță, cu reacții dure la adresa segregării de rasă și nu numai.

În aprilie vom avea parte de conjuncția dintre două forțe. Jupiter numit și Marele Benefic, planetă socială, și aici vreau să fac o precizare. Planetele sunt de trei feluri – personale, sociale sau de legătură și transpersonale. Planetele sociale fac legătura între Eu, ca individualitate, și Noi, ca și colectivitate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Și Uranus care înseamnă geniu și revoluție. Iar Saturn își va continua marșul prin Pești, scoțând la iveală lucruri urâte, adevăruri nespuse, dar și reactivarea unor boli despre care s-a crezut că sunt eradicate. Vezi, de exemplu rujeola cu care se confruntă România! Cam acesta este cadrul în care vom evolua”, a spus Minerva.

Omenirea va renaște din cenușă

Astrologul a mai declarat că vor fi schimbări fundamentale, de structură și de mentalitate. Ea consideră că în 2024 omenirea va renaște din cenușă și că se vor termina războaiele și luptele de stradă.

Minerva

Predicții pentru 2024. Va fi un an greu din toate punctele de vedere. Sursă foto: Youtube

„Multe conflicte vor fi înghețate, în căutarea de soluții. Au loc schimbări fundamentale, de structură și de mentalitate. Deja au început să se reconfigureze zonele de influență și cele geostrategice. Se încearcă refacerea unor monopoluri și a unor imperii, dar acestea sunt lucruri care țin de trecut, sunt idei perimate, că le place sau nu le place unora. Mișcările de stradă și cele de identitatea națională vor cunoaște o recrudescență fără precedent. În schimb, nu cred că violența și războiul sunt răspunsul. Spuneam despre Pluton că semnifică viața și moartea. În sens etimologic, mulți se sperie de asta, dar realitatea este că trebuie să înțelegem că este mai mult decât necesar să scăpăm de lucrurile de care nu mai avem nevoie.

Deci să le lăsam să moară, și să ne îndreptăm atenția spre ceea ce înseamnă nou și viitor, să renaștem din propria cenușă. Adică să evoluăm. Iar acest lucru ni-l va aduce aminte, zi de zi, până prin 2035 – 2036, Pluton în Vărsător”, a mai spus ea.

Nu va fi criză economică în România

Minerva a mai spus că nu crede că va apărea criza economică despre care se tot vorbește, dar că vor dispărea multe firme cunoscute. Ea a declarat că norii de deasupra României se împrăștie și că Saturn din Pești va aduce lumină.

Nu văd criza despre care se tot vorbește. Problema este că România s-a transformat într-un stat guvernat de interese personale și nu de interese naționale. Când spuneam că a fost lovitură de stat în 1989, m-au făcut ba securistă, ba nebună. Iată că acum apar și dovezile. Lucrez cu harta României Mari din 1918. Se vehiculează tot felul de zvonuri la adresa României și cred că aceste zvonuri au și generat exportul masiv de inteligență și de forță de muncă.

Am ales politicieni corupți pentru că așa trebuia să fie, un fel de pedeapsă dacă vreți. Dar încet, încet, norii de deasupra României se împrăștie. Sunt convinsă că putem renaște din propria cenușă, că tot vorbeam de Pluton, numai să vrem. Aminteam de conjuncția Jupiter – Uranus din aprilie. Aceasta a mai avut loc acum 14 ani. Amintiți-vă ce s-a întâmplat în 2000. Țara asta s-a vândut pe nimic.

Iar Saturn din Pești va aduce la lumină, că doar acesta este rolul său, lucruri făcute pe ascuns sau pe neștiute, sume de bani, comisioane intrate în buzunarele unora, am fost vânduți pe nimic. Iar Saturn va aduce la lumină mare parte din aceste lucruri. De ce spun asta? Pentru că Jupiter și Uranus va pune sub lupă exact situația financiară a României, la nivel de colectivitate, și situația financiară la nivel individual. Vor da faliment firme, culmea, recunoscute, și vor apărea altele noi. Vom fi nevoiți să ne reformulăm economic, nu doar țara ci însăși situația fiecăruia dintre noi”, a declarat astrologul pentru rețeteșivedete.