Evenimentul Zilei > Actualitate > Predicator: „Homosexualitatea este o formă de contracepție concepută pentru a reduce populația lumii”
Predicator: „Homosexualitatea este o formă de contracepție concepută pentru a reduce populația lumii”

Predicator: „Homosexualitatea este o formă de contracepție concepută pentru a reduce populația lumii”

Ismail Al-Wahwah, membru al Hizb Ut-Tahrir din Australia, a vorbit despre subiectul homosexualității în predica sa.

Potrivit acestuia, homosexualitatea este o formă de contracepție destinată reducerii populației mondiale. Oricine susține homosexualitatea este „un criminal al copiilor neînarmați”, a spus el.

„Nu vom face compromisuri și nu vom avea niciun dialog cu cei care susțin asta. Nu este vorba despre un punct de vedere opus. În Islam, homosexualitatea este absolut haram. Poziția islamului asupra acestei crime trebuie să rămână clară pentru noi, pentru copiii noștri și pentru generațiile viitoare. Suntem apărătorii umanității. Dacă trecem de la studiul a ceea ce este haram și ce este halal în Islam la o discuție despre gene, medicamente și orice altceva – am terminat”.

Există însă o cale, ascunsă, de a nu da naștere copiilor

„Este o formă ascunsă de crimă. Să nu nască femeile. În loc să vadă milioane sau miliarde de copii născuți până în 2050, oamenii nu vor avea mai copii. Prin urmare, în predica mea de astăzi, îi voi numi pe cei care apără homosexualitatea „copii ucigași” și „dușmani ai copilăriei”. Oricine apără homosexualitatea este un criminal al copiilor neînarmați și un dușman al copilăriei (…).

„Lumea de azi este amenințată de produsele liberalismului: arme nucleare, arme chimice, schimbări climatice … Aceste întrebări sunt rezultatul civilizației occidentale liberale, iar homosexualitatea este una dintre aceste epidemii”,a spus predicatorul, citat de fdesouche.