Editura Evrika Publishing, parte a Grupului editorial Universul Juridic, începe noul an cu o lansare de carte… altfel. Una care te va prinde încă de la primele pagini: „Povești nemuritoare de vânzări. Trăite și povestite de vânzători din România”.

         De ce „Povești nemuritoare de vânzări”? Pentru că autorii volumului au crescut cu poveștile cu Prâslea și Ileana Cosânzeana și pentru că aceste povești pot inspira o nouă generație de vânzători și antreprenori.

„E timpul să culegem experiențele vânzătorilor români și să le dăm mai departe așa cum s-a procedat în trecut și cu poveștile nemuritoare. Colecția apare sub forma unei cărți de vânzări, care va fi disponibilă online și prin intermediul librăriilor. Este o colecție de povești adunate de la vânzători cu experiență din diferite industrii, povești reale de vânzări din care pot învăța toți cei care au tangență cu vânzările – fie că sunt vânzători, antreprenori sau simpli oameni care trebuie să își vândă produsele, serviciile, ideile. De ce să susții acest proiect? Pentru că poți contribui activ la formarea unei școli românești de vânzări prin încurajarea publicării de cărți care să relateze experiențe reale și aplicabile pentru România”, spune domnul Adrian Cioroianu, iniţiatorul proiectului „Povești nemuritoare de vânzări”.