În ceea ce privește viața amoroasă, Petra Ecclestone a luat o decizie care i-a uimit pe mulți. Tânăra miliardară s-a cuplat cu un electrician, demonstrând astfel cu iubirea nu ține cont de absolut nimeni și nimic.

Miliardara a divorțat în octombrie 2017 de James Stunt, un om de afaceri, iar în prezent este logodită cu Sam Palmer. Acesta este un fost electrician și dealer de mașini.

Presa britanică este de părere că cei doi îndrăgustiți formează un cuplu ieșit din comun, având în vedere diferența de statut. Petra Ecclestone este una dintre moștenitoarele averii uriașe a tatălui ei, estimată de Forbes, în 2020, la 3,1 miliarde de dolari.

Pe durata pandemiei provocată de noul coronavirus, Petra și viitorul ei soț au stat în Croația, dar acum s-au întors la Los Angeles.

În California, cei doi locuiesc într-o vilă luxoasă și se bucură de vremea însorită pe yacht-ul familiei Ecclestone, care valorează, conform presei din Anglia, 31 de milioane de euro.

Petra și Sam au deja un copil împreună, după ce fiica fostului șef din Formula 1 a născut o fetiță în aprilie.

În timp ce pentru Petra bat clopote de nuntă, Bernie Ecclestone se pregătește să devină tată la aproape 90 de ani

De altfel, și Bernie Ecclestone va avea curând un copil, în ciuda vârstei sale înaintate. Magnatul britanic, care va împlini 90 de ani pe 28 octombrie, și soţia lui, Fabiana Flosi, în vârstă de 43 de ani, vor avea astfel primul copil împreună.

„Da, trebuie să se întâmple în vară. Sper că va învăţa repede să joace table”, spunea miliardarul, la începutul lui aprilie.

Petra, care a reușit cu succes să își contruiască propria carieră ca model și designer vestimentar, este fiica lui Bernie Ecclestone și a lui Slavica, un model croat acum în vârstă de 62 de ani.

Fata miliardarului vorbește fluent limba croată, scrie DigiSport.