Evenimentul Zilei > Actualitate > Porumboiu a dezvăluit NUMELE celui care va domni la FRF, în noul mandat: „Știu cine va fi! Și-a aranjat deja electorii”
Porumboiu a dezvăluit NUMELE celui care va domni la FRF, în noul mandat: „Știu cine va fi! Și-a aranjat deja electorii”

Porumboiu a dezvăluit NUMELE celui care va domni la FRF, în noul mandat: „Știu cine va fi! Și-a aranjat deja electorii”

Fostul arbitru internațional Adrian Porumboiu a făcut declarații cu privire la viitoarele alegeri de la „Casa Fotbalului”, dar nu l-a uiat nici pe selecționerul Christoph Daum.

Viitorul președinte al Federației Române de Fotbal se va alege anul viitor. Adrian Porumboiu a declarat, însă, că noul șef al forului va fi tot Răzvan Burleanu. „În locul lui Burleanu, văd cel puțin 1,5 milioane de oameni. Din păcate, va câștiga tot el. Și-a aranjat deja electorii. Eu cred că singurul care ar fi cel mai bun și ar face față cu succes ar fi Gică Popescu”, a spus fostul patron al FC Vaslui, potrivit ziare.com.

Porumboiu a ținut să vorbească și despre sitauția lui Christoph Daum la națională. „L-am laudat tot timpul pe Daum, dar am senzația că are o părere foarte proastă despre noi, românii. Crede că toți suntem duși cu capul. E prima oară când vorbesc așa despre el. Ieșirile lui mi se par ale unui om necontrolat.

Are un joc de atotștiutor și degeaba, pentru că nu are rezultate. Iar ca antrenor, dacă nu ai rezultate, nu te ține nimeni. De ce să îl mai păstrezi, când nu ai rezultate? Trebuie încercat cu altul”, a conchis fostul arbitru.