Evenimentul ZileiPoliticaLiviu POP și-a ANGAJAT soţia la ministerul EDUCAŢIEI. Ce FUNCŢIE a ocupat NEVASTA demnitarului

Liviu POP și-a ANGAJAT soţia la ministerul EDUCAŢIEI. Ce FUNCŢIE a ocupat NEVASTA demnitarului

Liviu POP și-a ANGAJAT soţia la ministerul EDUCAŢIEI. Ce FUNCŢIE a ocupat NEVASTA demnitarului
Soția fostului ministru al Educației Liviu Pop a ajuns consilier la Ministerul Educației. Adriana Elena Pop a ajuns direct de la catedră pe postul de consilier de secretar de stat la MEN.

„Nu pot îngrădi un secretar de stat sau un coleg de-al meu să ia consilier soția”, a declarat Liviu Pop.

„Dar puteți remarca că nu și-a dorit niciodată nici funcția de director, nici de inspector, nici de metodist, deși cred că putea să obțină oricând. A preferat sa rămână doar la catedră”, a spus Pop.

Ne puteți urmări și pe Google News

Adriana Elena Pop a ajuns direct de la catedră pe postul de consilier de secretar de stat la Ministerul Educației, la 6 luni după ce Liviu Pop a plecat din funcția de ministru, scrie edupedu.ro.

„S-a angajat demult, din vară”, a declarat fostul ministru al Educației Liviu Marian Pop. Acesta a confirmat că Adriana Elena Pop, soția sa, este consiliera secretarului de stat Ioan Groza.

La întrebarea, ce anume o recomandă pentru funcția de consilier al secretarului de stat pe universitar, de pe poziția de profesor la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare, Liviu Pop a declarat:

„Este profesoară de franceză-engleză, are dublă specializare. Tocmai pentru că departamentul de relații internaționale a dlui Groza este în subordine, dânsul avea exact în zona aceasta nevoie de o persoană care știe și sistemul preuniversitar și vorbește și fluent două limbi străine”.

„A venit cu vreo 5-6 luni după ce am plecat eu din funcție. A fost o discuție cu dl secretar de stat în iulie-august, care a invitat-o în cabinetul domniei sale. Nu cred că este o problemă de moralitate. Dacă era în ziua în care am plecat eu sau în mandatul meu, era o problemă de moralitate”, a mai spus Pop.

 


Accesează: