Ponta: Vom face o campanie pozitivă. Două doamne se comportă ca două țațe europene

Ponta: Vom face o campanie pozitivă. Două doamne se comportă ca două țațe europene

Premierul Victor Ponta a promis, sâmbătă, cu ocazia depunerii listei de candidați a PSD-UNPR-PC pentru europarlamentare, că alianța va duce o campanie electorală ”pozitivă”. Apoi, le-a acuzat pe Elena Băsescu și Monica Macovei că sunt ”două țațe europene”.

”Vom avea o campanie electorală pozitivă. Dacă alţii vor avea campanii negative, e problema lor, dar cred că noi avem foarte multe lucruri pe care le-am făcut deja şi oamenii aşteaptă, în primul şi în primul rând, mai mult bun-simţ, mai multă civilizaţie, mai multă construcţie, mai multă capacitate de a-i reprezenta pe ei cu adevărat"”, a spus Ponta la Biroul Electoral Central. Însă, imediat după această promisiune, premierul le-a atacat dur pe Elena Băsescu și Monica Macovei. “Două doamne se comportă ca două țațe europene, creații la propriu și la figurat ale lui Băsescu, e o rușine ceee ce vedem”, a declarat Victor Ponta.

“Am văzut zilele acestea, nu mă deranjează că se ceartă, am vrut să garantez în numele doamnelor care sunt la noi pe liste că la noi nu o să vedeți lucruri din acestea dâmbovițene”, a mai spus liderul PSD. Ponta nu a uitat să îl atace și pe fostul său aliat politic, Crin Antonescu. „Traian Băsescu a câştigat de două ori alegerile prin fraudă şi furt şi întotdeauna striga că ceilalţi fură. Acum văd cu surprindere că şi Crin a luat limbajul domnului Băsescu, îi doresc să abandoneze, ne ajunge un Băsescu.

Eu am încredere că liberalii sunt un partid serios, că obligaţia noastră este de a schimba regimul Traian Băsescu şi modul de a face politică.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum să zic ceva de rău de Crin Antonescu când trei ani am spus că e cel mai bun să fie preşedinte? M-aţi considera neserios. Eu o să zic numai de bine de PNL şi Crin Antonescu”, a declarat Victor Ponta.