Evenimentul Zilei > Politica > Ponta: „Luna de miere a PNL s-a dus!”
Ponta: „Luna de miere a PNL s-a dus!”

Ponta: „Luna de miere a PNL s-a dus!”

Victor Ponta nu se sfiește să folosească tot felul de comparații năstrușnice, mai ales când vine vorba de Ludovic Orban.

Liderul Pro România l-a criticat dur pe șeful liberalilor, declarând că „virusul Orban este mai rău decât coronavirusul”. El a afirmat, în emisiunea „Interviurile Libertatea”, că România se va adânci în criza politică, dacă Iohannis îl va propune tot pe Ludovic Orban pentru funcția de premier.

„Dacă vrea să rămânem în criză, atunci să-l propună Iohannis tot pe Orban, dar nu are cine să îl voteze în Parlament. PNL a strâns acolo doar 150 de oameni. Cred că virusul Orban este mai rău decât coronavirusul. Nu cred că vrea cineva să facă alegeri anticipate în august. Mai avem și criza coronavirus, bursele au căzut, iar 80% din producția de seringi și măști se face în China. Deci, mă aștept la o criză economică mondială, nu știu dacă la fel ca cea din 2008”, a spus Ponta.

Liberalii au ajuns să se comporte precum fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, să racoleze oameni, să facă numiri clientelare, potrivit spuselor liderului Pro România.

„Totuși, electoratul PNL este mai elevat și sesizează că liberalii nu au făcut mai nimic din ceea au promis în campanie (…) Luna de miere a PNL s-a dus! (…) Iohannis a spus că nu pune premier de la PSD. Foarte bine! Sunt destui român care pot guverna țara, în afară de un membru PNL. Iohannis poate numi un om cu o echipă de miniștrii care să nu fie membru PNL”, conchide liderul Pro România.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: